Bijela kuća potvrdila

Joe Biden pozitivan na COVID-19

Joe Biden
NATHAN HOWARD/REUTERS
18.07.2024.
u 09:17

Američki predsjednik Joe Biden (81) pozitivan je na Covid-19. Glasnogovornica Bijele Kuće Karine Jean-Pierre rekla je da je predsjednik cijepljen i s boosterom. Bidenu ovo nije prvi puta da je pokupio koronavirus, već dva puta je bio pozitivan. Informaciju o bolesti prvo je objavio CNN prenoseći izjavu organizatorice događaja na kojem je trebao danas biti Biden.

 “Upravo sam razgovarao telefonom s predsjednikom Bidenom. I podijelio je svoje duboko razočaranje što nam se danas poslijepodne ne može pridružiti. Predsjednik je bio na mnogim događanjima kao što svi znamo i pozitivan je na Covid, kazala je  izvršna direktorica UnidosUS-a Janet Murguía. Bolest dolazi dok se suočava sa sve većim pritiskom da se povuče zbog svojih godina nakon lošeg nastupa u debati krajem lipnja. Naime, već duže vrijeme njegovi stranački kolege javno ga pozivaju da povuče svoju kandidaturu za predsjednika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?