MNOGI SU JE KRITIZIRALI

Mladenka iz Srbije podijelila video s vjenčanja i naišla na osude: 'Treba te biti sram'

@mitovna
07.06.2024.
u 07:50

"U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko..."

Fitness trenerica Nađa Mitov iz Novog Sada podijelila je na TikToku videozapis svog crkvenog vjenčanja, ali našla se na meti kritika zbog toga što je većinu vremena sjedila, ali i zbog izbora svoje vjenčanice. 

Komentari su bili oštri: "Zašto ti i kuma sjedite?", "Odakle ti ideja da sjedneš?", "Jadan mladoženja" i "Treba te biti sram".

Naime, na snimci se vidi kako mlada većinu vjenčanja sjedi, dok njen suprug stoji pored nje te je drži za ruku. 

 

@mitovna Koja je verovatnoća da vam bude loš veče pre venčanja?😏 #epacaoljudi #viralno #srbija #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #balkan #vencanica #svadba @VIKKI’S GIRLS ♬ Take Me To Church - Hozier

 

Neki su bili nezadovoljni i njezinim izborom vjenčanice, bijele satenske haljine s dekolteom i velikim prorezom na nozi: "U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko", "Djevojko, ovako se ne dolazi pred svećenika", "Gdje je pop koji je ovo dozvolio?" i "Barem si se mogla obući".

Međutim, Nađa je objasnila da je noć prije vjenčanja povraćala i završila na infuziji.

"Samo kad smo preživjeli ovaj dan", napisala je u videu koji je pregledan 1.2 milijuna puta, dok je opis glasio: "Koja je vjerojatnost da vam bude loše noć prije vjenčanja?"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?