vatreni u polju

Nakon Eura, hrvatski reprezentativac Martin Erlić pomaže obitelji u polju

Dino Stanin/PIXSELL, Instagram, Agroklub
05.07.2024.
u 18:08

I dok su drugi nakon ispadanja Hrvatske s Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, EURO 2024, mahom na moru i odmaraju, hrvatski reprezentativac Martin Erlić je u - polju.

Naime, također nogometaš Paulo Katuša fotografirao ga je dok pomaže svojoj obitelji u poljoprivrednim poslovima, a sam Erlić podijelio story na Instagramu kako vade krumpir.

"Meni je potpuno normalno pomagati obitelji radom na zemlji", otkrio je svojevremeno za Story hrvatski stoper rođen u Tinju, mjestu u zadarskom zaleđu između Biograda i Benkovca, čija obitelj ima voćnjake, vinograd, povrtnjak kao i stado ovaca, svinje i kokoši.

Ovaj 26-godišnjak trenutačno igra za talijanski klub Sassuolo, a ovo nije prvi put da je oduševio internet svojom marljivošću. U sad već davnom intervjuu za HRT emisiju Roberta Knjaza rekao je kako je imao teško djetinjstvo. "Ja kad sam se rodio, moji su živjeli u štali. Ne doslovno u štali, ali bile su životinje. Bilo je teških trenutaka, pa i skupljanja boca", rekao je, prenosi Agroklub.

Njegov otac učio ga je da mora biti čovjek i imati svoje ja jer "što će ti novac ako to ne ostvariš"?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije