neočekivano

Nakon povratka s putovanja dočekala ih šokantna scena s hladnjakom: Pogledajte što im se dogodilo

TikTok
01.10.2024.
u 21:02

Haywardovi posjeduju hladnjak s ugrađenim ledomatom te su očekivali da će uklanjanje posude za led, zaustaviti daljnju proizvodnju kockica. No, iznenadili su se kad su vidjelo što ij je dočekalo

Nakon povratka s četveromjesečnog putovanja roditelji Sare Hayward dočekala je neočekivana scena u domu. Otkrili su da je njihov sofisticirani hladnjak sa zamrzivačem priredio neočekivanu scenu. Po povratku kući, naišli su na zamrznuta vrata hladnjaka i veliku količinu leda koji se prelijevao iz uređaja.

Naime, Haywardovi posjeduju hladnjak s ugrađenim ledomatom te su očekivali da će uklanjanje posude za led, zaustaviti daljnju proizvodnju kockica. Međutim, nisu uzeli u obzir da uređaj ima senzor koji automatski isključuje proizvodnju tek kada se kanta napuni. Zbog toga je ledomat nastavio raditi tijekom cijelog njihovog odsustva, što je rezultiralo gomilanjem leda, piše Dnevno.hr. 

U pokušaju da spriječe izljev leda, roditelji su se opremili ceradom, no ubrzo su shvatili da je cijeli unutarnji dio hladnjaka bio pretrpan ledom, što je situaciju učinilo još apsurdnijom.

Sara je ovaj urnebesni trenutak podijelila sa svojim pratiteljima na TikToku, objavivši video na profilu @twoticketstosaradise. U videu se može vidjeti njezin otac kako otvara vrata hladnjaka, dok led iznenada izlazi u velikim količinama. Sara je u opisu objave ironično napisala: “Moji su se roditelji vratili kući s putovanja na 4 mjeseca i poslali mi ovo. Očito morate isključiti ledomat, a ne samo izvaditi ga s vrata”.

@twoticketstosaradise My parents got back home from traveling for 4 months and sent me this. Apparently you have to turn off the ice maker and not just take it out of the door! #oops#oopsie#iceicebaby#whatamess#fy#fyp#fypシ#icecube#funny#whoops ♬ original sound - Sara Hayward

Sara je svojim pratiteljima prenijela komičnu stranu situacije. Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, prikupivši milijunske preglede i više od šest tisuća komentara.

Korisnici TikToka nisu propustili priliku da dodaju svoje duhovite komentare. Jedan od njih, u čuđenju zbog velike količine leda, napisao je: “Čekajte, vaš ledomat stvarno radi? To je više leda nego što je moj proizveo u šest godina”. Drugi su se nadovezali s humorističnim opaskama poput: “Znači tu je sav naš led otišao”, “Moja čaša kada platim skupi koktel”...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije