danas bi napunila dvije godine

Roditelji Danke Ilić (2) uputili emotivne poruke za njen rođendan: 'Dok ima nas, bit će i tebe'

nestala djevojčica Danka
MUP Srbije
06.05.2024.
u 21:01

Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. ožujka u Banjskom polju, a za njeno ubojstvo osumnjičeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Djevojčica bi danas, 6. svibnja, napunila dvije godine, ali umjesto toga i 40 dana poslije njenog nestanka policija i dalje traga za tijelom djevojčice.

Povodom njenog rođendana oglasio se njen otac, Miloš Ilić.

"Najmilija naša malena, danas smo trebali da pušemo svijeće za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata", napisao je Dankin tata i podijelio njenu fotografiju, piše Kurir.

I Dankina majka, Ivana se oglasila.

"Ljubavi naša, danas si trebala puhati u svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo sretni. Dok ima nas, bit će i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama", prenosi njene riječi Kurir.

Za vrijeme potrage njena majka se nije oglašavala za javnost, ali je danas napravila ustupak i uputila emotivnu poruku svojoj kćeri.

Inače, istraga je od prvog dana Dankinog nestanka išla u više pravaca, a Dankini roditelji, osobito majka Ivana koja je bila s Dankom u trenutku nestanka, svo vrijeme su s policijom tragali za djevojčicom, prenose Nezavisne.

Dragijević i Janković uhićeni su 4. travnja i to nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili, pa se riješili tijela.

Njih dvojica su, inače, i sami sudjelovali u potrazi za Dankom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije