'SVE JE U REDU'

Trump nakon pucnjave na golf terenu: 'Siguran sam i dobro, nikad se neću predati!'

Reuters/Pixsell
15.09.2024.
u 22:36

Američki republikanski predsjednički kandidat Donald Trump na sigurnom je nakon incidenta u nedjelju u kojem su dvije osobe razmijenile vatru ispred njegova golf kluba na Floridi.

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump poslao je e-mail svojim pristašama kako bi ih obavijestio da je "na sigurnom i dobro" nakon sigurnosnog incidenta koji se dogodio u nedjelju na njegovom golf terenu u Južnoj Floridi.

"Čuli su se pucnjevi u mojoj blizini, ali prije nego se glasine prošire, želim da ovo čujete izravno od mene: siguran sam i dobro!" poručio je Trump. "Ništa me neće usporiti. Nikada se neću predati! Uvijek ću vas voljeti zbog vaše podrške!"

Američki republikanski predsjednički kandidat Donald Trump na sigurnom je nakon incidenta u nedjelju u kojem su dvije osobe razmijenile vatru ispred njegova golf kluba na Floridi, prenosi New York Post pozivajući se na policijske izvore. Trumpova kampanja ranije je rekla da se bivši predsjednik nalazi na sigurnom nakon pucnjeva u njegovoj neposrednoj blizini, no nisu izneseni detalji.

"Izvori su rekli da Trump ni u jednom trenutku nije bio u opasnosti", pišu novine. Glasnogovornik Trumpove kampanje Steven Cheung nije zasad odgovorio na zahtjev za komentarom. Trump je ozlijeđen u pokušaju atentata u Pennsylvaniji 13. srpnja, samo nekoliko mjeseci uoči izbora 5. studenoga na kojima će se sučeliti s demokratskom potpredsjednicom Kamalom Harris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije