OPSADNO STANJE

Usred Beograda pronađen cijeli arsenal oružja: Povezuje se s Hrvatima?

srbijanska policija
Borislav Zdrinja/ATA Images/PIXSELL
26.09.2024.
u 18:02

Ono što je najzanimljivije je da su s oružjem povezani hrvatski državljani

Srpski mediji prenijeli su prijelomnu vijest kako je u Beogradu pronađena veća količina oružja. Kako navode tužitelj Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu vrši očevid na licu mjesta na Novom Beogradu gdje je oružje pronađeno u jednoj garaži. Ono što je najzanimljivije je da su s oružjem povezani hrvatski državljani.

Oružje je pronađeno u garaži u Novom Beogradu, doznaje Blic, a navodno se radi o automaticima. Na terenu je uz policiju i antiteroristička jedinica, a cijeli prvi kat bio je evakuiran dok je građanima bilo zabranjeno da prilaze zgradi. U međuvremenu je otkriven i vlasnik te garaže iz Novog Sada koji je navodno rekao da je on tu garažu iznajmio te ne zna što se događa. Stanari su pak kazali kako su mislili da je ta garaža u njihovoj zgradi cijelo vrijeme bila prazna i bez vlasnika.

Povodom pronalaska veće količine oružja u Bloku 29 na Novom Beogradu oglasio se i srpski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić

- Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd pronašli su više komada vatrenog oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava. Na mjesto događaja odmah su izašli i pripadnici Sektora za vanredne situacije. Policija, u suradnji s nadležnim tužiteljstvom, provodi sve neophodne operativne radnje u utvrđivanju svih činjenica i okolnosti i identifikaciji osobe čije je oružje – rekao je Dačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije