DOBIO VIŠE OZLJEDA

VIDEO Dramatična snimka: Primio se za vrata kombija i vukao po cesti kako bi spriječio kradljivca

Xscreenshot
12.09.2024.
u 17:53

Policija u Sheffieldu sada pokušava pronaći kradljivca kombija, dok građani dijele tu snimku kako bi se zločinca uhvatilo

Na internetu je isplivala dramatična snimka vodoinstalatera koji je skoro izgubio život jer je pokušavao zaustaviti lopova koji mu je htio ukrasti kombi. Naime, nadzorne snimke snimile su incident koji se ovog utorka dogodio u centru Sheffielda, prenosi Daily Mail, a muškarac je u krađi dobio teške ozljede.

Naime, nadzorna snimka krenula je kada je vodoinstalater shvatio da mu netko pokušava ukrasti službeni kombi. Zatrčao se prema vratima automobila, no lopov je uspio krenuti, a vodoinstalater se uspio zadržati na vratima. Druga nadzorna kamera nadalje pokazuje kako muškarac doslovce visi s kombija u pokretu, sve do jednog trenutka kada se pustio na tlo i otkotrljao. 

Kasnije se muškarac snimio iz hitne, gdje je dobio više ozljeda - pete, nožnog prsta, lakta... Policija u Sheffieldu sada pokušava pronaći kradljivca kombija, dok građani dijele tu snimku kako bi se zločinca uhvatilo.

''Ako imate bilo kakvu informaciju, kontaktirajte policiju Južnog Yorkshirea na 101, pozivom na 14/162424/24. Molimo vas da retvitate i pomognete da se ovi kriminalci privedu pravdi'', piše, a brojni su se požalili na cijelu situaciju pa se o svemu oglasila i policija. 

''U 7 ujutro u utorak (10. rujna) primili smo izvješća o krađi vozila u Sheffieldu. Prijavljeno je da je ukraden kombi parkiran na Smalldale Roadu. Vjeruje se da je osoba u crnoj odjeći i crnoj maski ušla u vozilo i odvezla se. Istraga o incidentu je u tijeku'', objavili su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije