izgradnja najsuvremenije privatne bolnice

Bolnica u Travniku imat će robotizirane operacijske dvorane

11.06.2024.
u 19:31

U Travniku je počela izgradnja najsuvremenije privatne bolnice, prve na području Srednjobosanske županije, koja će predstavljati značajan korak naprijed za zdravstveni sektor ovoga područja, doznaje centralna.ba. Ovom investicijom, kako se navodi, donosi se vrhunska medicinska tehnologija i usluge kako stanovnicima SBŽ-a tako i cijele BiH.

Bolnica u Travniku nudit će velik broj medicinskih usluga, uključujući cjelokupni spektar specijalističkih pregleda, uz najsofisticiranije dijagnostičke procedure, kao što je magnetska rezonancija 3T, prvi PET CT na prostoru SB županije, te kirurške intervencije s robotiziranim operacijskim dvoranama. Poseban naglasak stavljen je na visok standard zdravstvene njege pacijenata sa suvremenim bolničkim odjelima.

Osim što će podignuti razinu zdravstvene usluge, nova bolnica otvorit će i značajan broj novih radnih mjesta, kako za medicinsko osoblje tako i za administrativne i tehničke radnike, čime će dodatno doprinositi lokalnom gospodarstvu.

Završetak izgradnje te početak rada bolnice planirani su krajem iduće godine. Radove izvodi travnička tvrtka Tecta d. o. o., dok arhitektonsko rješenje potpisuje Dom projekt Travnik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije