JESTE LI ZNALI?

Cijelo vrijeme ribamo sir potpuno pogrešno: Trik je u postavljanju ribeža, evo kako je ispravno

22.03.2021.
u 17:16

Vjerojatno nikada niste razmišljali o tome kako ribate sir, ali navodno postoji pogrešan i ispravan način, odnosno jednostavniji. 

Ribež vjerojatno stavite uspravno na dasku ili kuhinjsku podlogu i ribate pokretima gore-dolje, ali Kitchn otkriva da je proces puno lakši ako ga okrenete vodoravno, odnosno ako su rupice za ribanje sira na vrhu. Vucite ga naprijed-natrag, a sve što naribate ostat će u unutrašnjosti ribeža, pa će i cijeli proces proći bez nereda.

Osim što je ova metoda jednostavnija i urednija, postoji puno manja šansa da se ozlijedite i porežete.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?