sastanak

Čović posjetio kardinala Puljića, obećao pomoć u rješavanju problema u Kreševu

čovi, vlč. šimić i karddinal puljić
Foto: Vecernji.ba
1/4
05.10.2024.
u 16:09

Čović je u razgovoru s vlč. Šimićem i kardinalom Puljićem izrazio žalost zbog svega što se dogodilo te pružio pomoć i podršku pri rješavanju nastalih problema

Predsjedatelj Doma naroda PS BiH i predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas poplavljena područja u Kreševu. Tom prilikom Čović se sastao s ravnateljem Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Mirkom Šimićem i razgovarao o teškoj situaciji koja je pogodila ovo područje. Sastanku je nazočio i vrhbosanski biskup u miru kardinal Vinko Puljić. 

Čović je u razgovoru s vlč. Šimićem i kardinalom Puljićem izrazio žalljenje zbog svega što se dogodilo protekli dan te pružio pomoć i podršku pri rješavanju nastalih problema. 

Podsjetimo, Dragan Čović danas je posjetio i Kiseljak kako bi se upoznao sa stanjem na terenu nakon razarajućih poplava koje su pogodile ovo područje. Tijekom posjeta, sastao se s predsjednicom Federacije BiH Lidijom Bradarom i načelnikom općine Kiseljak Mladenom Mišurićem-Ramljakom, gdje su razgovarali o šteti nastaloj uslijed poplava i prioritetnim koracima za sanaciju. Istaknuto je da je u ovakvim trenucima ključno zajedničko djelovanje svih razina vlasti kako bi se omogućila što brža obnova pogođenih područja 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije