Ljudi velika srca

Drinovčani darovali novo vozilo ženi koja je spašavala ljude u poplavi u Bakovićima kod Fojnice

17.10.2024.
u 12:03

Pored vrijedne pomoći su iznenadili i radnicu Ustanove, Marijanu Lalić ...

Župa Drinovci okončala je višednevnu dobrotvornu akciju u kojoj su pokazali blizinu i podršku poplavljenim područjima u Fojnici i okolici. Tim povodom na Facebooku su objavili rezultate akcije. 
- Cilj naše akcije bio je pomoć zavodu Bakovići pokraj Fojnice. U subotu smo uručili jedan kamion hrane i potrepština. U novcu je prikupljeno oko 10.000 KM. A danas su akciju završili poduzetnici iz Gruda i još jednom pokazali spremnost pomoći ljudima u nevolji. 
Predstavnici poduzetnika, među kojima je nekolicina iz naše župe, posjetili su Ustanovu Bakovići kako bi im uručili značajnu donaciju koja će pomoći u saniranju štete nastale tijekom nedavnih poplava. Pored vrijedne pomoći su iznenadili i radnicu Ustanove, Marijanu Lalić, darujući joj novi automobil. 

Marijana je u noći sa četvrtka na petak, dok je bila na dužnosti, izgubila svoj automobil pokušavajući spasiti korisnike Ustanove iz poplavljenih prostorija. Uprkos tome, stavila je njihove živote ispred svog i uspješno organizirala evakuaciju korisnika na sigurno mjesto. Njena požrtvovnost nije ostala neprimijećena, a donacija automobila predstavlja simbol zahvalnosti za njen trud. 
"Ovo je veliko priznanje za Marijanin nesebičan rad. Dobro se zaista vraća dobrim, a ova donacija nam mnogo znači,” poručili su iz Ustanove Bakovići, izrazivši duboku zahvalnost  na iskazanoj podršci i prijateljstvu u teškim trenucima.
Ova donacija će značajno olakšati rad Ustanove Bakovići i omogućiti im bržu sanaciju posljedica prirodne nepogode, dok je Marijanin novi automobil simbol pobjede humanosti nad ljudskom nevoljom. Hvala dragome Bogu na svakom darovatelju koji je sudjelovao u ovoj hvalevrijednoj akciji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije