za manje od pola godine

Uspješno realizirana dva projekta iza Hrvatske udruge mladih središnje Bosne

NovaBila.info
11.04.2019.
u 21:48

Udruga ima u planu realizirati u ovoj godini još projekata koji su po mišljenju članova od značaja za središnju Bosnu i mlade.

Hrvatska udruga mladih središnje Bosne postoji tek nešto manje od pola godine, a iza njih su već dva uspješno realizirana projekta, piše NovaBila.info.

,,Radost Viteza” 

Prvi projekt je bio pod nazivom ,,Radost Viteza” . U ovom projektu okupili su mlade ljude na natjecanje u društvenoj igri iz našeg djetinjstva ,,Čovječe ne ljuti se”.  Na projektu je sudjelovalo 76 mladih ljudi, koji su pokazali da mogu biti ,,Vitez” i da mogu prkositi trendu pesimizma. Pokazali su da se samo pozitivnom energijom i voljom za radom može postići i realizirati svi željeni projekti.

,,Studijsko putovanje u Ljubuški i Međugorje”

Drugi projekt je bio pod nazivom ,,Studijsko putovanje u Ljubuški i Međugorje”.  Tom prilikom su posjetili ,,Vodeni park Koćuša”-Ljubuški, najstariji Muzej Humac u Ljubuškom i vidjeli prirodne ljepote toga kraja i povijesne znamenitosti Hercegovine. Nakon Ljubuškog posjetili su zajednicu ovisnika ,,Cenacolo” u Međugorju, gdje su imali svjedočanstvo dvojice štićenika, koji su govorili o svojim ovisnostima kroz koje su oni prolazili i Bogu hvala pobijedili. Nakon svjedočanstva svi sudionici su imali priliku obići svetište.

Udruga ima u planu realizirati u ovoj godini još projekata koji su po mišljenju članova od značaja za središnju Bosnu i mlade.

Udruga se zahvaljuje svim dobročiniteljima, koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji projekata i u radu udruge.  

"Hvala i svim našim članovima koji su svojim nesebičnim zalaganjem pomogli radu udruge! Želimo pozvati sve ljude dobre volje koji žele pozitivne stvari u našem okruženju, da nam se priključe i da pokažu srce, volju, razum, mudrost i sve ostale talente koje posjedujemo, a sve u cilju da nama i našim najmlađima bude ljepše", poručili su iz Udruge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?