nastavak akcije

FOTO Pogledajte kako Ultrasi pomažu ugroženim selima Konjica

06.10.2024.
u 17:20

Nakon što su jučer po tko zna koji put pokazali svoje veliko srce darujući 10 agregata za ugroženo stanovništvo u Kostajnici, Ultrasi su danas nastavili svoju nesebičnu akciju pomaganja najugroženijima. Naime, danas je skupina od 50 Ultrasa, navijača HŠK Zrinjskoga čistila i pomagala stanovništvu sela u kojima žive Hrvati Kostajnici, Falanovom Brdu, Sultićima, Trusini i Buturović Polju. Ovi momci zasukali su rukave i dali se na posao jer mogo toga ima se za uraditi kako bi se pokušao normalizirati život u selima koja su stradala u nedavnim poplavama i odronima. S alatom u rukama i velikim srcem stavili su se na raspolaganje ljudima kojima su trenutno najpotrebniji.

Podsjetimo, nekoliko pripadnika Ultrasa, jučer se u poslijepodnevnim satima svim silama uspjelo probiti do naselja Kostajnica u općini Konjic. Navijači iz Mostara tom su prilikom isporučili 10 neophodnih agregata ugroženom stanovništvu ovog kraja kako bi imali struju, te koliko toliko imati normalnije uvjete življenja u ovim teškim trenucima, kad su odsječeni od ostatka svijeta i bez električne energije. Uz agregate, Ultrasi su u ovo malo mjesto donijeli i druge potrepštine poput zaliha vode i nužnih higijenskih sredstava koje su podijelili lokalnom stanovništvu. Svoju zahvalnost navijačima za pruženu pomoć na licu mjesta uputio je i župnik Župe Obri sa sjedištem u Kostajnici, don Marino Marić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije