Posljednji put viđen kod strelišta Rakov laz u Konjicu

GSS nastavio potragu za nestalim državljaninom Njemačke na Prenju

GSS BiH
16.09.2024.
u 14:14

Potraga za nestalim njemačkim državljaninom na planini Prenj nastavljena je u ponedjeljak ujutro iz više pravaca, objavili su iz GSS-a Prenj.

Kako su naveli, riječ je o Wolframu Mißleru (1957.) visine 178 centimetara, 80 kilograma, plavo - smeđe kratke kose i plavih očiju. Na sebi je imao tamnu odjeću i plitke gojzerice, a nosio je crno - sivi ruksak. Posljednji put je viđen kod strelišta Rakov laz u Konjicu.

Naime, Policijska uprava Konjic obavijestila je u petak u popodnevnim satima Gorsku službu spašavanja (GSS) Prenj da se na planini Prenj u zadnjih 10 dana na nepoznatoj lokaciji nalazi njemački državljanin starije dobi, slabo opremljen za planinske uvjete, te da nema nikakvih informacija o njegovom trenutnom fizičkom i zdravstvenom stanju.

Iz GSS-a uputili su molbu građanima da u slučaju viđenja ili bilo kakvih informacija pozovu na broj PU Konjic 036 730 337 ili GSSuBiH 063 11 22 33.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije