Vrijeme

I sutra u BiH pretežno oblačno sa slabom kišom, uglavnom u zapadnim i središnjim područjima

18.10.2024.
u 14:48

U Bosni i Hercegovini danas je pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje je zabilježena slaba kiša ili lokalni pljusak. Temperature zraka u 14.00 sati: Bihać 12; Banja Luka 13; Doboj, Gradačac 14; Drvar, Livno, Prijedor, Sanski Most, Tuzla 15; Bugojno, Sokolac, Srebrenica 16; Jajce, Široki Brijeg, Trebinje, Zvornik 17; Mostar, Sarajevo, Zenica 18 i Neum 21 stupanj.

Sutra će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Padaline uglavnom u Hercegovini, zapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne. Poslijepodne u Bosni postupno smanjenje oblačnosti. Vjetar slab na sjeveru zemlje sjeverni i sjeveroistočni, a u ostalim područjima južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 14 do 20, na jugu zemlje do 23 stupnja.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Povremeno i lokalno je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka oko 12, a dnevna oko 18 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije