Pretučeni i opljačkani

Ispred noćnog kluba u Mostaru dvije ženske osobe napale Nijemca i teško ozlijedile 27-godišnjakinju

07.10.2024.
u 11:29

O događajima je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije

U noći sa subote na nedjelju ispred noćnog kluba u Mostaru dvije ženske osobe najprije su napale državljanina Njemačke, kojem su ukrale novčanik, mobitel i dokumenta, a zatim i 27-godišnjakinju koju su teško ozlijedile.

"U noći 05/06.10.2024. godine u 04,10 sati u PU Mostar obratio se P.B. (1990.) državljanin Njemačke i prijavio da je, neposredno prije podnošenja prijave policiji, fizički napadnut od strane dvije nepoznate ženske osobe romske nacionalnosti ispred UO 'Golden Cube' te da se samo sjeća da je zadobio udarac u potiljak", priopćili su u ponedjeljak iz MUP-a HNŽ-a.

Kako dodaju, muškarac je imao vidne ozljede u obliku crvenila u predjelu potiljka i krv ispod nosa, a otuđen mu je novčanik, mobitel i osobna dokumenta. 

U istoj noći, u 01,55 sati u PU Mostar obratila se D.J.(1997.) iz Mostara i prijavila da je fizički napadnuta također ispred UO "Golden Cube" od strane dvije nepoznate ženske osobe romske nacionalnosti.

Izjavila je da su je udarale po čitavom tijelu šakom zbog čega je pala na zemlju nakon čega je dobila i udarac nogom u predjelu glave.

Na djevojci su uočene vidljive ozljede u predjelu glave, a od strane dežurnog liječnika s CUM-a SKB Mostar konstatirane su teške tjelesne ozljede.

O događajima je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije