incident

Jedna osoba fizički nasrnula na zastupnika Šemsudina Mehmedovića

Šemsudin Mehmedović
29.10.2016.
u 07:57

Zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudina Mehmedovića jučer je u BBI centru fizički napala jedna osoba, a kako doznaje Klix.ba napadu je prethodilo verbalno vrijeđanje.

Svjedok jučerašnjeg incidenta za Klix je rekao da je Mehmedovića napala osoba inicijala B. Dž., a da je cijeli slučaj prijavljen sarajevskoj policiji.

"Nakon što je zastupnik Mehmedović napadnut, došla je i policija koja je izuzela materijal s nadzornih kamera. Čuo sam da su prije toga prepirali", kazao je svjedok događaja.

Zastupnik Šemsudin Mehmedović za Klix.ba je potvrdio da ga je jučer u 15:15 sati jedna osoba fizički i verbalno napala u BBI centru te da je cijeli slučaj prijavio MUP-u SŽ.

Iz Operativnog centra MUP-a rekli su da je u BBI centru osoba Dž. B. narušila javni red i mir i to drskim ponašanjem prema osobi M. Š. Osoba Dž. B. će biti prekršajno sankcionirana.

Kako Klix.ba doznaje Mehmedovića je napao Bakir Džakmić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?