objavili javni poziv

Ljubuški: Do kraja kolovoza svim prvašićima po 200 KM

prvašići, učenici, škola
16.07.2024.
u 07:30

Grad Ljubuški objavio je Javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora polaznicima prvih razreda osnovne škole za školsku godinu 2024./2025. godinu.

Odlukom donesenom na sjednici GV u lipnju, prvašići s prebivalištem na području Grada Ljubuškog, ali i oni izvan Ljubuškog koji imaju prebivalište na području Grada, dobit će po 200 KM potpore.

Prema riječima gradonačelnika Vedrana Markotića ovo je još jedna u nizu demografskih mjera kojoj je u cilju olakšati roditeljima opremanje prvašića za početak novog razdoblja života. 

Kako se navodi u prijedlogu odluke čija su sredstva osigurana u okviru proračuna Grada, potpora će svim učenicima biti isplaćena do kraja kolovoza.

Javni poziv koji je dostupan na službenim stranicama Grada Ljubuškog, a u kojem su navedeni uvjeti, kao i potrebna dokumentacija, ostaje otvoren do 12. kolovoza 2024. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?