NEDJELJA, 27. RUJNA

Mala planinarska škola za djecu od 9 do 12 godina

11.09.2020.
u 15:12

Imate dijete uzrasta od 9 do 12 godina? Želite mu pružiti novu perspektivu kako bi proširilo svoje vidike s nekih od najljepših vidikovaca u našem zavičaju? Želite da usvoji praktične vještine kroz iskustveno učenje u prirodi, te nadogradi svoje psihofizičke kapacitete kroz novo iskustvo, izazove, igre, druženje i osamostaljivanje? HPD Prenj 1933 organizira četvrtu po redu Malu planinarsku školu.

Radi se o jednodvenim izletima subotom ili nedjeljom kroz četiri vikenda, uz vodstvo planinarskih vodiča, pri čemu će djeca upoznati neke od lokacija u našoj okolini uz cjelodnevni boravak na čistom zraku. Prvi izlet planiran je u nedjelju 27.9.2020. Predviđeni broj polaznika je oko 25, što je optimalan broj za kvalitetan rad s djecom.

Više info o samoj školi možete poslušati i na sljedećem linku: https://www.obican.info/martina-zovko-priustite-svom-djetetu-nezaboravno-iskustvo-i-druzenje-prijavite-ga-na-malu-planinarsku skolu/?fbclid=IwAR21BGLpePqHlgyaJxCfMWKdUlqh0TFHtMZiGjnr2KDooT7likqQ898po7c.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije