Maturanti najviše zainteresirani za Medicinski fakultet

liječnici
10.04.2023.
u 16:54

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banja Luci Andrej Ševa rekao je da su maturanti najviše zainteresirani za upis na Medicinski fakultet. Ševa je dodao da je "Dane otvorenih vrata" u Banjoj Luci, organiziranom u okviru "Dana studenata", posjetilo više od 2.000 maturanata iz cijele Republike Srpske, koji su imali priliku da iz prve ruke dobiju informacije o upisu na banjalučke fakultete. "Nemamo točne podatke, ali naši su dojmovi da je veliko zanimanje definitivno za Medicinski fakultet, kao i Fakultet sigurnosnih znanosti, te Ekonomski i Pravni fakultet", istaknuo je Ševa za Srnu. 

On je naglasio da je maturante privukao i studijski program Psihologija na Filozofskom fakultetu. Najveća studentska manifestacija "Dani studenata" okuplja više od 10.000 studenata banjolučkog Univerziteta na više od 20 različitih događaja. Organizator je Studentski parlament u suradnji s Unijom studenata Republike Srpske, a uz podršku Univerziteta i Ministarstva znanstvenotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i Informaciono društvo Republike Srpske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije