Letite dalje i češće:

Mostar i Sarajevo povezuju vas s Europom kao nikad prije, ovo su nove destinacije

Zračna luka Mostar
N1
16.10.2024.
u 17:04

Mostarska Zračna luka najavila je suradnju sa zrakoplovnom kompanijom Sky Alps koja je, kako kažu, završila bez otkazivanja te dokazuje da je bila uspješna.

Od ožujka ove godine Mostar je bio povezan s atraktivnim europskim destinacijama kao što su Rim, Verona, München i Bari.

„U idućoj, 2025. godini možete se radovati putovanjima u Napulj, Bergamo ili Beč, Palermo i Cataniju. Raspored letova i karte bit će dostupni uskoro“, navode iz Zračne luke Mostar.

Ovim novim linijama za europske destinacije mostarska Zračna luka napravila je još jedan iskorak i povezivanje s Europskom unijom.

Kada je riječ o novim linijama iz Sarajeva, za ljetni red iduće godine najavljen je početak linija za Stockholm. Letovi će se obavljati dva puta tjedno, i to utorkom i subotom.

Aviokompanija Ryanair također namjerava povećati broj letova do Međunarodne zračne luke Sarajevo tijekom sljedeće ljetne sezone koja počinje 30. ožujka.

Plan je da se broj tjednih letova iz Bergama i Charleroija poveća s dva na četiri, te da se broj tjednih letova iz Memmingena poveća s dva na tri.

Broj tjednih letova iz Geteborga i Soluna ostat će nepromijenjen (dva leta tjedno), kao i broj tjednih letova iz London Stansteda (tri tjedno).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije