Osoba koja je prijetila smrću Konakoviću i Nikšiću živi u Njemačkoj

09.04.2023.
u 20:13

Identificirana je osoba koja je prijetila smrću ministru vanjskih poslova BiH Elmedinu Konakoviću (NiP) i lideru SDP-a Nerminu Nikšiću, piše Avaz.

Određeni članovi Naroda i Pravde su potvrdili da su dobili neformalno informaciju da je riječ o osobi koja živi u Njemačkoj, točnije u gradu Kelnu.

Podsjećamo, u jezivoj prijetnji je pisalo:

- Likvidacija Konakovića i Nikšića se mora izvršiti. Cijeli svijet se smije Bosancima. Velika sramota ako ova dvojica ostanu još koji dan živi. Likvidacija se mora izvršiti iz poštovanja i nije ih teško ubiti. Ako ne smijete ili ne znati sami pucati možete investirati novac i nekoga angažovati za likvidaciju po povoljnoj cijeni. Samo ih ubiti što prije dok oni vas nisu mučki ubili. Nikšić je bolesnik, pod hitno mu pucati u potiljak.

 

Iz obje stranke su tražili reakcije sigurnosnih službi kada su se pojavile prijetnje.

- Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sustava došli u fazu da nam prijete smrću. Očekujem ozbiljne i hitne reakcije sigurnosnih agencija kako bi se otkrili kreatori ovih gnusnih prijetnji. Mi našu borbu nastavljamo još većim žarom – poručio je nakon prijetnji Konaković.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
22:28 09.04.2023.

Ma to su oni što igraju TV igrice i misle da su najači na svijetu a kad se malo ogrebu i vide krv padnu u nesvjest. To samo treba preko koljena pa dobro namlatit oni da prijete nekome.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije