Unicredit bank

Osvoji dopunu na svom računu za sebe i društvo

27.11.2017.
u 14:03

 

  • studentm.ba pruža mogućnost osvajanja dopune za tebe i tvoje prijatelje

  • korištenje mobilnog bankarstva štedi vrijeme i novac

 

Uživate razgovarati na telefon i surfati internetom, ali brzo potrošite svoju dopunu? Želite besplatno osvojiti dopunu za svoj telefon? Uz UniCredit Bank moguće je osvojiti dopunu ne samo za sebe, već i za svoje društvo.

Registracijom na portal studentm.ba, dobit ćete jedinstveni link koji možete preporučiti svojim prijateljima. Uz svaku preporuku povećavate mogućnost osvajanja dopune. Vaš prijatelj posjetom najbliže poslovnice i aktiviranjem usluge mobilnog bankarstva, osvoja 5 KM dopune za sebe, ali i za vas koji ste mu poslali link.  Osvojena dopuna se kumulira tijekom tjedna i isplaćuje putem servisa edopuna.ba na račun.

Usluga mobilnog bankarstva UniCredit Bank m-ba štedi vrijeme i novac, a ukoliko se aktivira do 31.12. 2017. godine, moći će se koristiti bez naknada do 31.12.2018. godine. Korištenjem mobilnog bankarstva moguće je ostvariti značajne uštede, jer za plaćanje putem m-ba, naknade su i do 80% niže nego za plaćanje u poslovnicama. Uz 5 tebi 5 meni UniCredit Bank ti štedi vrijeme i pruža mogućnost za još više dogovora i druženja sa društvom.
 

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,8 milijarde KM i kapitalom od 753,8 milijuna KM, Banka upravlja mrežom od 77  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2017.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 milijuna klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

 

Kontakt:

Selma Riđanović Kenović

Direktor - Marketing i komunikacije Naida Kuduz

Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo Odnosi s javnošću

Tel: +387 33 491 728 Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo

Fax: +387 33 491 692 Tel: +387 33 491 876

e-mail: selma.ridanovic@unicreditgroup.ba    e-mail:naida.kuduz@unicreditgroup.ba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije