omiljeno jelo

Ovaj chef tvrdi: Krivo kuhate kobasice, evo što trebate učiniti

25.01.2018.
u 13:30

Bilo da ih se kuha, peče ili roštilja, važno je pripaziti na ključnu stvar.

Chef i kulinarski bloger Martin King, poznat pod imenom The Why Chef, tvrdi da mnogi griješe prilikom pripreme kobasica. Bilo da ih se kuha, peče ili roštilja, važno je pripaziti na ključnu stvar. 

Umjesto da ih se kuha ili peče na visokoj temperaturi, tvrdi ovaj chef, kobasice bi se trebale zagrijavati polako. 

Prema Kingu, savršene kobasice trebale bi se kuhati najmanje 30 minuta. 

'Duže kuhanje na manjoj temperaturi će ih dovoljno skuhati, a opet će se omogućiti da se masnoća otopi i karamelizira', ističe King. 

Također, prema Kingovoj preporuci, kobasice bi se trebalo pripremati u tavi s maslacem.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije