KAKANJ

Počinje ski sezona na Ponijerima kod Kaknja

Ponijeri kod Kaknja
06.01.2017.
u 15:47

Na terenima Sportsko-rekreativnog centra Ponijeri kod Kaknja sutra službeno počinje ovogodišnja sezona skijanja.

U okviru ovog ski-centra završene su sve pripremne aktivnosti koje su obuhvatile uređenje ski-staze, pripremu ski-lifta, čišćenje prostora za parkiranje vozila, a uspostavljen je modalitet informiranja javnosti o vremenskim prilikama, visini snježnog pokrivača na Ponijerima, te radu skijališta.

Zaposlenici Kulturno-sportskog centra Kakanj pripremili su ski-lift i terene na kojima ima dovoljno snijega, i zimske radosti za ljubitelje skijanja mogu počet, a cijena poludnevne karte za korištenje lifta je 10 KM, a dnevne 15 KM.

U tijeku su i pripreme posebnog prostora u blizini ski-staze u kojem će svi posjetitelji moći dobiti topli čaj ili drugi napitak, a zahvaljujući Općini Kakanj svi građani će u dane vikenda imati besplatan prijevoz autobusima do Ponijera.

Tijekom zimskog razdoblja poslove zimskog održavanja puta Kakanj - Tršće - Ponijeri vrši Javno poduzeće “Vodokom” Kakanj i put je očišćen, a održavanje se vrši u kontinuitetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije