Ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama

automobil vožnja
25.04.2024.
u 16:54

Proteklih dana ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama. Ako sve položite iz prvog puta, to će vas sada koštati oko 1000 maraka.

Ipak, određene autoškole odlučile su zadržati stare cijene. - U pitanju je tržišna ekonomija kao u svim drugim oblastima, autoškole same i samostalno određuju cijenu svoje usluge, tako da nije neobično da imamo različite cijene - rekao je za ATV Milenko Stanetić, instruktor vožnje. Istaknuo je kako postoji više čimbenika koji utječu na cijenu obuke.

- Ovisno o organizaciji, načinu i planu kako će se organizirati ta obuka, onda se tako i diktira cijena, međutim, ona nije uvijek uvjetovana samo time, nego i potražnjom - rekao je Stanetić za ATV. Prema njegovim riječima, ono što nužno treba naglasiti je da cijena nije uvijek jednaka kvaliteti. Stanetić ističe da su najčešće pogreške u prometu nepravilno parkiranje i ostavljanje vozila na nesigurnom mjestu. - Dobar dio leži u nama, starijim vozačima, i po tome kako se mi ponašamo u prometu, oni nas jednostavno, videći to, imitiraju. Svi imamo obvezu biti bolji i kvalitetniji te svojim primjerom pokazati kako to treba izgledati - rekao je Stanetić za ATV. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?