Europski tjedan sporta

Pozitivna energija Mostar Run Weekenda kroz objektiv 15 fotografa

storyeditor/2024-09-24/mos.png
25.09.2024.
u 20:00

Na izložbi u Mepas Mallu predstavljeno je 25 fotografija najzanimljivijih trenutaka s mostarskih ulica nastalih tijekom Rolla Mostarskog polumaratona 2024.

Foto klub Mostar i Udruga "Kinezis" u povodu obilježavanja Europskog tjedna sporta otvorili su na prvom katu Mepas Malla izložbu fotografija "Mostar Run Weekend 2024.". Predstavljeno je 25 fotografija, a 15 fotografa potrudilo se uhvatiti najzanimljivije trenutke s mostarskih ulica nastalih tijekom održavanja Rolla Mostarskog polumaratona 2024., priopćili su organizatori. Predsjednik Foto kluba Mostar Mario Maduna istaknuo je kako je fotografiranje Mostar Run Weekenda bilo jedna od prvih zajedničkih aktivnosti velikog broja članova toga kluba koji su imali prigodu sudjelovati i u tečaju sportske fotografije. Praktična radionica tečaja rezultirala je s više tisuća fotografija, što predstavlja važnu arhivističku vrijednost za ovu manifestaciju. Izložbu je otvorio gradonačelnik Mostara Mario Kordić koji je zahvalio organizatorima za posao koji rade na kulturnom i sportskom području i na taj način Mostar čine ugodnijim i ljepšim mjestom za život, a posebno je naglasio važnost Mostar Run Weekenda u turističkom smislu, kao i svim pozitivnim prednostima koje ova manifestacija sa svojom energijom donese u grad Mostar, što se može primijetiti i na izloženim fotografijama. Predsjednik Udruge "Kinezis" prof. Franjo Lovrić zahvalio je svim fotografima koji su fotoaparatima zabilježili najljepše trenutke Mostar Run Weekenda te im je uručio zahvalnice. Izložba je otvorena do 30. rujna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije