poboljšanje uvjeta rada

Predškolskim ustanova u HBŽ -u 40 000 maraka

vrtici
13.01.2022.
u 10:24

Predstavnici Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije (HBŽ), na čelu s ministricom Gordanom Nakić održali su radni sastanak s ravnateljima predškolskih ustanova koje djeluju na području te županije.

Na sastanku se razgovaralo o poboljšanju uvjeta rada i funkcioniranja predškolskog odgoja i obrazovanja u onim dijelovima za koje je mjerodavno resorno Ministarstvo.

Na prijedlog resornog Ministarstva, Vlada je donijela Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za tekuće potpore predškolskim ustanovama.

Ovom Odlukom odobrena su financijska sredstva predškolskim ustanovama, koje su registrirane na području Hercegbosanske županije, u ukupnom iznosu od 40 000 maraka.

Zaključeno je kako su ovakvi sastanci potrebni te će Ministarstvo i Vlada, sukladno svojim mogućnostima, nastaviti financijski i stručno pomagati predškolske ustanove, priopćeno je u četvrtak iz Vlade Hercegbosanske županije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije