2,5 milijuna KM

Prikupljeno više milijuna maraka za pomoć stradalima u poplavama

Donja Jablanica nakon poplava
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
09.10.2024.
u 16:04

Građani su od početka akcije Udruge Pomozi.ba za pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini prikupili više od 2,5 milijuna KM

Humanitarna organizacija Pomozi.ba angažirala je sve svoje kapacitete za pomoć mještanima naselja u Bosni i Hercegovini koja su pogođena nevremenom i poplavama, a posebno u okolini Jablanice i Konjica, gdje je u tijeku podjela humanitarne pomoći i rad na raščišćavanju cesta. Građani su od početka akcije Udruge Pomozi.ba za pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini prikupili više od 2,5 milijuna KM. U akcije pomoći, kao i svaki put do sada, uključili su se i brojni sportaši iz Bosne i Hercegovine. Hrvatski Crveni križ izvijestio je da je dosad za pomoć poplavljenoj BiH putem žiroračuna i donatorskog telefona prikupljeno gotovo 150.000 eura te pozvao sve koji mogu da pomognu stradalima. 

U znak solidarnosti i bratske potpore Hrvatska biskupska konferencija s iznosom od 100.000 eura i Hrvatski Caritas s iznosom od 70.000 eura žurno su reagirali na tešku situaciju izazvanu poplavama u BiH. Kako bi podržali iskrene napore spasilačkih službi koje pokušavaju otkloniti posljedice razaranja, članice NLB grupe doniraju 1,000.000 eura ugroženim područjima. Pomoć stiže s raznih strana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije