sarajevo

Primopredaja donacije SP Njemačke Graničnoj policiji BiH u vrijednosti od 716 523 KM

09.09.2024.
u 11:32

Ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković primio je u ponedjeljak u posjet časnika za vezu Savezne policije Njemačke Franza Webera, prilikom čega je upriličena primopredaja donacije Savezne policije (SP) Njemačke Graničnoj policiji.

Riječ je o donaciji posebnih uniformi za sve pripadnike postrojbi za podršku i kontrolu: 137 kompleta službenih uniformi, 137 kompleta sportske opreme, 20 kompleta za vodiče službenih pasa i 12 kompleta za kormilare, ukupne vrijednosti 716 523 KM. Ovo je još jedna u nizu donacija Savezne policije Njemačke koja kontinuirano ulaže u kapacitete Granične policije, izvijestila je Granična policija BiH.

Kuprešaković je zahvalio časniku Weberu na donaciji koja će uvelike pomoći pripadnicima Granične policije u njihovim svakodnevnim aktivnostima te istaknuo da se suradnja sa SP Njemačkom godinama bazira na pouzdanom i prijateljskom pristupu s obje strane, tijekom čega su uloženi maksimalni kapaciteti, kako u opremi tako i u osoblju.

''Savezna policija Njemačke godinama ulaže u kapacitete Granične policije, u raznim vidovima donacija, i pokazuje iznimnu želju i volju da prenesu svoje dragocjeno znanje i iskustvo putem obuka za pripadnike Granične policije, na čemu još jedanput zahvaljujem i radujem se nastavku uspješne suradnje i budućim zajedničkim projektima'', istaknuo je r Kuprešaković.

Nakon sastanka i primopredaje donacije, usuglašeni su daljnji modaliteti suradnje i zajedničke aktivnosti u idućem razdoblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?