Princeza Kate sastat će se s princem Harryjem, ali samo pod jednim uvjetom

05.05.2024.
u 16:22

Princeza Kate susrest će se s princem Harryjem tijekom njegova posjeta Velikoj Britaniji samo pod jednim uvjetom, prema jednom kraljevskom stručnjaku. 

Harry bi se trebao vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo sljedeći tjedan na posebnu ceremoniju obilježavanja 10. godišnjice Igara Invictus u Londonu.

Govoreći o mogućnosti pomirenja, kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward rekla je za Mirror da će možda morati doći poruka s vrha da Kate prihvati zahtjev za susret sa svojim šogorom.

Rekla je: “Ako kralj bude tražio, ona će to učiniti, ali Charles, budući da je osjetljiva i puna razumijevanja, teško da bi tražio takvu uslugu od svoje obožavane snahe. Mora biti pravo vrijeme, a to nije.”

Govoreći o njegovom bratu, dodala je da je “malo vjerojatno” da će se princ William htjeti sastati s Harryjem. Dodala je: “Williamu je dosta toga i ne treba mu stres. No mogao bi shvatiti da će Harry htjeti vidjeti Kate nakon njezine dijagnoze raka jer su nekoć bili bliski, prenosi Express.

“Treba vidjeti je li Kate voljna i sposobna suočiti se s tim. Ima li energije da počne pokušavati zaliječiti razdor između braće ili će radije ostati u pozadini?”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?