Ako koristite mikrovalnu pećnicu, pizza će vam biti previše gnjecava i izgubit će svoj okus.
Ako se ipak odlučite za pećnicu, pizza će biti hrskava, ali sir i ostali dodaci bit će suhi i bez okusa.
No, otkrivamo trik koji će riješiti vaše probleme, kako piše msn.com.
Za najbolje zagrijavanje pizze, potrebna vam je samo tava. Stavite pizzu u tavu i na plamen nekoliko minuta dok tijesto ne bude hrskavo. Zatim ulijte nekoliko kapljica vode, pokrijte poklopcem i smanjite vatru. Nakon otprilike minutu, imat će te savršeno podgrijanu pizzu, kao da ste ju upravo napravili.
Drugi način je da umjesto da dodate vode, tavu stavite u pećnicu na minutu ili dvije. Pećnica će rastopiti sir i podgrijati pizzu, ali neće ju posušiti.
Oni koji vole jako otopljen sir i mekane ostale dodatke mogu tavu, u koju dodaju vode, pokriti aluminijskom folijom. Zbog zatvaranja protoka zraka, ona će potpuno otopiti sir.
Bilo koji od ovih načina ostavit će vas s odlično podgrijanom pizzom koja neće izgubiti svoj okus, a bit će mekana i ukusna.