JAVILI OBITELJI

Slučaj riješen: Pomorac koji je nestao prije 30 godina pronađen živ u Španjolskoj

23.01.2022.
u 16:25

Zadnje informacije poznate o njemu bile su još iz travnja 1992. godine kada se kao 39-godišnjak iskrcao s broda Dubrovnik u španjolskom Gijonu, od kada mu se gubi svaki trag.

Pomorac Peter Marčinko koji je nestao prije 30 godina iz mjesta Čepikuće na samom jugu Hrvatske pronađen je u Španjolskoj, gdje i danas živi. 
Kako doznaje DuList, policija je obavijestila obitelj pronađenog Marčinka te je u međuvremenu obrisan iz registra nestalih osoba. Javnost i dalje ne zna razlog njegovog misterioznog odlaska u Španjolsku prije 30 godina te zašto se nikada nije javio obitelji.  Zadnje informacije poznate o njemu bile su još iz travnja 1992. godine kada se kao 39-godišnjak iskrcao s broda Dubrovnik u španjolskom Gijonu, od kada mu se gubi svaki trag.  Tek 30 godina nakon, Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj ovoga je tjedna stigla potvrda međunarodnih institucija s kojima su surađivali na provjeri dokumenata koji su se nedavno pojavili u policijskoj postaji Ston na njegovo ime. Nakon detaljne provjere, Marčinko je pronađen živ u Španjolskoj.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?