Načelnik razgovarao s ministrom unutarnjih poslova HNŽ i ministrom prometa i veza HNŽ

Uskoro postavljanje radara na više loka na području općine Čitluk

kamera, radar
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
22.08.2024.
u 19:14

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić ugostio je ministra unutarnjih poslova HNŽ Marija Marića i ministra prometa i veza HNŽ Ivu Bevandu. Sa županijskim ministrima i načelnikom Radišićem današnjem sastanku su nazočili Ante Ćorić, zapovjednik Policijske stanice Čitluk i Drago Vasilj, predsjednik Mjesne zajednice Međugorje i vijećnik u Općinskom vijeću Čitluk, objavila je Općina Čitluk.

Sudionici sastanka su analizirali postojeće stanje te razmatrali više tema, a naglasak je svakako bio na sigurnosnom i prometnom aspektu Međugorja.

 

 

- Između više, danas donesenih zaključaka, svakako se izdvaja onaj vezan za nabavku radara za mjerenje brzine, kojim će biti pokriveno više pozicija na našim prometnicama, što će i preventivno djelovati na nesavjesne sudionike u prometu u interesu zaštite sigurnosti svih sudionika u prometu.

Podsjetimo prije nešto više od godinu dana, 7. kolovoza 2023. godine, na magistralnoj cesti u Čitluku u rad je pušten sofisticirani radar za mjerenje brzi ne u prometu. U skladu s danas donesenim zaključcima sljedeći radar bit će postavljan na regionalnoj cesti na Krstinama, nakon čega će uslijediti postavljanje radara za mjerenje brzine na više lokacija, navode iz Općine.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije