KAO ŠTO JE NAJAVLJENO

VIDEO Nevrijeme zahvatilo dijelove BiH: Tuča i olujan vjetar

Facebook
01.07.2024.
u 21:08

Kao što se i očekivalo, veći dio sjeverne i sjeveroistočne Bosne zahvatilo je nevrijeme. Uglavnom u pograničnom dijelu s Hrvatskom, javlja BH Meteo.

Kozarsku Dubicu je pogodilo veliko nevrijeme uz led i olujan vjetar.


 

Orašje na udaru nevremena s ledom



BH Meteo je ranije najavio kako u Bosnu i Hercegovinu stiže drastična promjena vremena. 

- U Hrvatskoj nekoliko olujnih oblaka tutnji unutrašnjosti zemlje, donosi nevrijeme. Olujni oblaci imaju putanju prema istoku Hrvatske i Srbiji ali postoji opasnost da na tom putu zakače i krajnji sjever i sjeveroistok BiH donoseći tim krajevima u narednim satima nevrijeme uz prolazno jak do olujan vjetar, pljuskove s grmljavinom i lokalno led. Najveći rizik za pojavu nevremena u dijelovima Posavine i Semberije, objavili su.

Kasnije noćas, odnosno tijekom utorka kiša i pljuskovi s grmljavinom uz lokalno obilnije padaline zahvatit će čitavu zemlju. Uz padaline osjetno zahlađenje, sutra znatno ugodnije temperature.

Naime, i Federalni hidrometeorološki zavod najavio da će večernjim satima i u noći na utorak je padati kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom koji će zahvatiti prvo sjeverne dijelove zemlje, a tijekom utorka i ostale krajeve.

U utorak se očekuju temperature niže za oko 15 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije