ZA LETOVE IZ ZAGREBA I BEOGRADA

Mostar Bus i Zračna luka potpisali sporazum: Dogovorena linija na relaciji Zračna luka - Centar grada

17.04.2024.
u 21:25

Od nedjelje izravna linija koja će putnike iz Zračne luke voziti prema centru grada

Ivana Bubalo, direktorica J.P. Mostar Bus-a i Marko Đuzel, direktor J.P. Međunarodne zračne luke Mostar potpisali su danas u Mostaru sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji ova dva poduzeća. Sporazumom je dogovorena komercijalna linija Mostar Bus-a na relaciji Zračna luka/Centar grada za letove iz Zagreba i Beograda. 

Od nedjelje, 21.4.2024., izravna linija će putnike iz Zračne luke voziti prema centru grada a itinerer kretanja je slijedeći: Zračna luka Mostar, Titova ulica, Autobusni i Željeznički kolodvor, Hotel Mepas, Hotel Mostar, Španjolski trg, Rondo. Cijena karte za ovu komercijalnu liniju iznosit će 10 KM. 

Otvorene su mnoge mogućnosti za putnike, a uspostavljanjem usklađenosti rasporeda letova s rasporedom autobusa, putnici mogu lako stići do svojih odredišta. Ova suradnja omogućuje besprijekoran prijevoz putnika, potiče turizam i gospodarstvo grada pružajući učinkovit i povezan prijevoz za posjetitelje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije