U tunelu Sveti Ilija, prema Makarskoj, gorio automobil bh. registracija

23.06.2024.
u 19:01

U poslijepodnevnim satima došlo je do požara vozila u tunelu Sveti Ilija, potvrdila je PU splitsko-dalmatinska. Navode kako se zapalio automobil bh. tablica i nitko nije ozlijeđen. Iz policije pretpostavljaju kako je uzrok zapanjenja auta neispravnosti ili kvar na vozilu.

"Sve se dogodilo oko 17 sati i 20 minuta. Vatrogasci su ugasili požar i sada se čisti prometnica u tunelu te bi se promet uskoro trebao normalizirati. Naime, došlo je do požara na osobnom vozilu BiH registarskih oznaka i nitko nije ozlijeđen. Pretpostavlja se da je uzrok požara neispravnost ili određeni kvar na automobilu," otkrila je za DalmacijaDanas Željka Radošević, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

HAK je upozorio vozače da je zbog požara prekinut promet na državnoj cesti Zagvozd-Baška Voda (DC76) kroz tunel Sveti Ilija. Svi vozači mole se za oprez i strpljenje, dok se kod tunela stvorila veća gužva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije