ISKRENO

Marija Šerifović prvi put progovorila o ocu svog djeteta te o tome kako se snašla u ulozi mame

Marija Šerifović
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
19.06.2024.
u 08:32

Njezin sin se rodio u Los Angelesu, a vijest o tome da je postala majka krajem prošle godine je ovako podijelila na Instagramu

Pjevačica Marija Šerifović bila je gošća u emisiji  "Ami G šou" kod voditelja Ognjena Amidžića gdje je odgovarala i na brojna privatna pitanja, a među njima su bila i ona koja su se odnosila na majčinstvo i njezinog sina Marija kojeg je dobila zahvaljujući surogat majci. U ovoj je emisiji Marija prvi put rekla nešto i o ocu svog djeteta. - Strašan dasa, Europljanin - rekla je Marija u najavi za emisiju, a osvrnula se i na odgoj svog sina i planove za njega.

- Ako će biti doktor znanosti, živjet će na Beverly Hillsu, ako će biti vulkanizer, kupit ću mu cijeli Tošin Bunar. Bila bih jednako sretna i s jednim i drugim - rekla je Marija Šerifović u emisiji. Pričala je i o tome kako se snalazi u ulozi mame.  - Lijepo se snalazim u ulozi majke, moje srce je rastopljeno, možete mi raditi što hoćete, ali rekla bih da je to jedna potpuno nova dimenzija života. Da ne živimo u ludom društvu, ja bih vam ga pokazivala svaki dan, on se smije 24 sata, sedam dana u tjednu - rekla je Šerifović. 

 

Nakon rođenja sina Marija za medije u Srbiji je rekla kako ne smije otkrivati identitet oca svog sina te je ona u sve dokumente upisana kao jedini roditelj svog sina. - Zbog ugovora o privatnosti ne mogu s vama dijeliti sve informacije, ali ono što mogu reći je da će Mario, kada dođe vrijeme, o tome znati sve. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj. I u genetskom, i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Marijeva majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj - kaže Marija. Njezin sin se rodio u Los Angelesu, a vijest o tome da je postala majka krajem prošle godine je ovako podijelila na Instagramu.

 

- Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas do njega - napisala je tada. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije