ZADNJI NAPAD

VIDEO Ovo je prijelomni trenutak šokantne utakmice Hrvatske. Mnogima je promaknuo ovaj važan detalj

25.06.2024.
u 11:54

Zasigurno mnogi navijači nisu primijetili situaciju s utakmice Hrvatske i Italije u trenucima kada smo primili šokantni pogodak

Imali smo sve u svojim rukama pa primamo golove u zadnjim minutama protiv Albanije i Italije, kazao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, nakon 1-1 protiv Italije. Do 98. minute vatreni su vodili rezultatom 1-0, čime su osigurali prolaz u osminu finala i subotnji ogled protiv Švicarske. Tada je primljen pogodak i nakon 1-1 Hrvatska mora čekati povoljan razvoj u čak četiri utakmice kako bi se probila među 16 najboljih reprezentacija.

Mnogima je promaknuo jedan važan detalj s utakmice Hrvatske i Italije u trenucima kada smo primili šokantni pogodak. Perišić je imao loptu, uputio ju je na naprijed, sudac je svirao prekršaj, a Talijani su krenuli u zadnji napad. Hrvatska se u tim trenucima branila s igračem manje, dakle s 9 igrača u polju, što je sasvim sigurno otežalo posljednje sekunde dvoboja u kojima smo se grčevito branili kako bismo osvojili sva tri boda.

Talijani su brzo izveli prekid ispred svojeg kaznenog prostora, a višak u sredini terena napravio je talijanski stoper Riccardo Calafiori, koji je asistirao njihovu junaku Zaccagniju za gol. Budimir je za to vrijeme još uvijek bio na talijanskoj polovici, Hrvatska se branila s devetoricom igrača protiv deset., a vrlo je moguće da je Modrić poslije dvoboja o tome raspravljao s Perišićem i Budimirom. Video talijanskog pogotka još jednom pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije