Stravičan zločin u Tuzli

Majka čekićem ubila kćer, ostavila dva oproštajna pisma

Majka čekićem ubila kćer, ostavila dva oproštajna pisma
07.10.2024.
u 12:49
Djevojka koja je ubijena bila je teški bolesnik
Pogledaj originalni članak

Policijskoj stanici PS Centar jutros oko 01:15 sati prijavljeno je od muške osobe (64) iz Tuzle, da je u svojoj obiteljskoj kući u Tuzli, zatekao beživotno tijelo svoje kćeri (31).

Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici PS Centar/ PU Tuzla koji su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave, o čemu je odmah obaviješteno Županijsko tužiteljstvo Tuzlanske županije, saopćeno je iz MUP-a TŽ.

 - Tijekom očevida je utvrđeno da je žena imala ozljedu u predjelu potiljka glave. Danas će biti izdata naredba za obdukciju tijela kako bi se utvrdili točni uzroci smrti -  kazao je glasnogovornik Tužiteljstva TŽ-a Admir Arnautović.

"Avaz" neslužbeno saznaje da je riječ o stravičnom zločinu, koji je, prema prvim pokazateljima, najvjerojatnije počinila majka 31-godišnjakinje. Na licu mjesta istražitelji su pronašli njezina dva oproštajna pisma, ali i predmet kojim je, vjeruju istražitelji, počinjen zločin. "Avaz" saznaje da se radi o čekiću.

U kući, u kojoj je živjela s kćeri, nije pronađena majka i za njom od jutros traje policijska potraga. Sve raspoložive jedinice MUP TŽ su na ovoj lokaciji - Tušnju. Djevojka koja je ubijena, kako je rečeno, bila je teški bolesnik.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.