Tragičan završetak potrage

Policija kod Visokog iz rijeke izvukla vozilo u kojem su uočena beživotna tijela

Policija kod Visokog iz rijeke izvukla vozilo u kojem su uočena beživotna tijela
10.10.2024.
u 09:57
Iz MUP-a ZDŽ je rečeno da će nakon izvlačenja vozila biti obavljen očevid kojim će rukovoditi dežurni županijski tužitelj
Pogledaj originalni članak

U vozilu koje je tijekom noći sletjelo s regionalne ceste Kakanj - Visoko u mjestu Dobrinje i upalo u rijeku Bosnu uočena su beživotna tijela, prenosi Klix.ba. Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Aldina Alić je kazala da su po naredbi ravnatelja aktivirani svi specijalni timovi koji rade na izvlačenju vozila iz rijeke. Sada se čeka potvrda koliko je točno osoba stradalo. Iz MUP-a ZDŽ je rečeno da će nakon izvlačenja vozila biti obavljen očevid kojim će rukovoditi dežurni županijski tužitelj.

Podsjetimo, sinoć oko 1 sat iza ponoći policija je zaprimila dojavu da se u mjestu Buzić Mahala nalazi muškarac s vidljivim ozljedama i teško komunikativan. Po dolasku na mjesto događaja rekao im je da se sjeća samo da je bio u automobilu sa još tri osobe te da je vozilo sletjelo u rijeku Bosnu. Potraga za vozilom je okončana jutros oko 4 sata kada je uočeno u rijeci Bosni nakon čega se pristupilo akciji izvlačenja vozila iz rijeke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.