Istraga

Policija zna tko je ‘tipirao’, pretukao i orobio starca te pucao na njih

Policija zna tko je ‘tipirao’, pretukao i orobio starca te pucao na njih
27.02.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Policija je identificirala četvorku koji su u srijedu pucali iz automatskih pušaka na istražitelje PU Lukavac, dok su u zaseoku Rosulje obavljali očevid radi rasvjetljavanja brutalnog razbojničkog napada na 87-godišnjeg Stojanovića u njegovoj kući. Kako doznajemo, na policajce su pucali Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara.

Za njima su i jučer tragali specijalci MUP-a TŽ, CJS Doboj i MUP-a RS, jer su napadači nakon pucnjave pobjegli u smjeru Petrova. Zbog sumnje da su napadači ušli duboko na područje planine Ozren, u potpunosti su blokirani svi ulazi i izlazi s planine, a specijalci su vršili detaljne kontrole. Akcija je pokrenuta i u Bijeljini, jer se u međuvremenu došlo do određenih saznanja da bi se napadači mogli kriti na području ovog grada. Stojanoviću, koji živi sam u kući, nanesene su teške ozljede glave i grudnog koša, te je zadržan na liječenju.

Njegovo zdravstveno stanje jučer je, prema riječima E. Aščerić-Mujedinović iz Službe za informiranje SKC Tuzla, bilo stabilno. Kako je kazala, starac je bio svjestan i komunikativan. Njega je vezanog u kući pronašao susjed, koji ga je inače obilazio. Motiv napada je najvjerojatnije koristoljublje, a postoje snažne indicije da su ga pretukle iste osobe koje su pucale na policiju. Doznajemo i da se u vezu s ovim slučajem dovodi još jedna osoba, koja se sumnjiči za pomaganje razbojnicima. Ona je poznavala i, prema svemu sudeći, “tipirala” žrtvu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.