Jedna osoba ozlijeđena

Uhićene četiri osobe, nastavlja se rad na rasvjetljavanju svih okolnosti napada na Ilidži

Uhićene četiri osobe, nastavlja se rad na rasvjetljavanju svih okolnosti napada na Ilidži
15.01.2023.
u 11:28
Pogledaj originalni članak

Sarajevska policija je identificirala i uhitila četiri osobe osumnjičene za napad na grupu Beograđana u jednom hotelu na Ilidži, potvrđeno je za Klix.ba.
Oni se terete za kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Uhićeni su E. B. (rođen 2003. godine nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo), A. T. (rođen 1996. nastanjen na području Ilidže), H. D. (rođen 1995. nastanjen na području Ilidže) i E. H. (rođen 2000. nastanjen na području Vogošće).

Oni su smješteni u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevo i nad istim će se tijekom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Pod nadzorom Tužiteljstva policijski službenici Uprave policije nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedna osoba ozlijeđena ispred hotela na Ilidži, tijekom održavanja međunarodnog turnira za dječake u malom nogometu.

Oglasili su se brojni dužnosnici iz BiH i Srbije koji su osudili ovaj događaj. Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić se odmah sastala s gostima koji su napadnuti na Ilidži, a nemili događaj je osudio i premijer sarajevski Edin Forto.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.