Svadba u Hercegovini

Mladenka Dora: Nećakinja je jako vezana uz mene, s Ivanom će morati naći zajednički jezik

Foto: Zoka foto studio
Mladenka Dora: Nećakinja je jako vezana uz mene, s Ivanom će morati naći zajednički jezik
07.10.2024.
u 10:06
Pogledaj originalni članak

Dora i Ivan zasigurno su u radosti i smijehu i planirali početi prve zajedničke dane u braku, međutim da će biti ovoliko smijeha, vjerojatno nisu ni sami slutili.

A sve zbog male nećakinje koja je usred svečanog čina, vjenčanja mladenaca u crkvi, povikala: Nemoj tetka, nemoj molim te.

I za vikend nećakinja postade glavna zvijezda, smijali su se i mladenci i svećenik i svi nazočni u crkvi u hercegovačkoj župi Gradina.

S obzirom da je ovaj čin privukao pozornost javnosti i postao nešto što je istisnulo tmurne teme s naslovnica, ekipa Večernjaka kontaktirala je mladi bračni par da vidimo kako se osjećaju nakon svega i što kažu za malu nećakinju.

- Mobitel nas budi otkad se video pojavio - kroz smijeh nam govori Ivan kojem smo odmah čestitali jer je uspio Doru "oteti" od nećakinje i privesti je svom domu.

A Dora koju nećakinja obožava kaže i da je sama iznenađena količinom pozornosti, kao i činom svoje ljubimice. - Ma svi smo iznenađeni ostali jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim, ona je bila prevše vezana uz mene, i odgajala sam je jer poznato je koliko se tetke vežu s nećakinjama i obrnuto i ovih njenih šest godina smo zajedno, pa sam je i razmazila, ali opet me je iznenadila. A moram vam reći da se ona od prvog dana nije slagala s Ivanom jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje, a sad će morati naći zajednički jezik s njim - kroz smijeh će nam tetka Dora. 

Pitamo je kako je nećakinja doživjela trenutak kad je shvatila da se tetka udala. - Doživjela je to preemotivno, istračala je iz crkve. Bilo je i suza. A čim su došli automobili i počeli svirati, došla je i rekla: Tetka, ja tebe ne dam, oni su došli pa ti nećeš izići - kroz smijeh će Dora.

Priča je uistinu sve oduševila, kao i spontanost malenog djeteta koje se vezalo uz svoju tetku. - Vidjeli smo je i jučer, neobično joj je da me neće vidjeti kad dođe kod bake i djeda. Ali svi smo mi tu i to će je proći, a kroz smijeh će ovu scenu i ovu popularnost prepričavati za deset, dvadeset godina - zaključila je za Večernji list tetka Dora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.