Estrada

'FOTOGRAFIRAO TE JAMIE FOXX': Ivana Knoll objavila fotku iz nepoznatog stana, pratitelji nagađaju s kim se družila

'FOTOGRAFIRAO TE JAMIE FOXX': Ivana Knoll objavila fotku iz nepoznatog stana, pratitelji nagađaju s kim se družila
06.01.2023.
u 15:54
Pogledaj originalni članak

Ivana Knoll na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj pripijenoj haljinici.

Atraktivna Ivana Knoll postala je simbolom hrvatske nogometne reprezentacije, a mnogi su se zapitali hoće li se njezina popularnost nastaviti i nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Oni koji su u nju vjerovali, bili su u pravu. Zgodna Hercegovka žari i pali gdje god stigne, a njezina najnovija fotografija na Instagramu - mnogima je 'oduzela dah'.

Knoll je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj pripijenoj haljinici s cvjetnim uzorkom. Gornji dio haljine je u obliku korzeta koji je njezine bujne grudi jedva 'držao na mjestu'.

'Bog je blagoslovio ovaj vrući nered', poručila je zanosna Ivana Knoll kojoj su obožavatelji rado komplimentirali s 'Wow', 'Ideš' i 'Mačko', a bilo je i onih koji su posumnjali kako ju je fotografirao glumac Jamie Foxx s kojim je nedavno 'uhvaćena' u izlasku.

'Daj da pogodim. Fotografirao te Jamie Foxx?', 'Kako je Jamie Foxx', pišu joj pratitelji.

Izvor: Instagram

Podsjetimo, najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll objavila je snimke druženja s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom.

Naime, Ivana je 2023. godinu dočekala u toplom Miamiju, koji je jedna od omiljenih destinacija slavnog glumca, a upravo je u njegovom društvu slavila u jednom noćnom klubu.

'Moj prijatelj Jaime Foxx je stigao. Miami gori', napisala je Ivana uz jednu od snimki.

Ivana Knoll i Jamie Foxx Izvor: Instagram

Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri Luisa Via Roma za UNICEF. Kako je tada sama otkrila, on joj je prišao na ulici te pohvalio njen izgled. No to nije sve.

Jamie ju je zatim zapratio na Instagramu na kojem je postala prava zvijezda od Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Tamo je otišla s nešto manje od 400 tisuća obožavatelja, a trenutno ih broji 3,6 milijuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.