NA NOVOJ TV

Horor i strah u Supertalentu, jedna kandidatkinja pobjegla je od svoje obitelji

Horor i strah u Supertalentu, jedna kandidatkinja pobjegla je od svoje obitelji
16.10.2024.
u 15:11
Dječak iz naroda Adi Mrgan svoj će strah od javnog nastupa pokušati prikriti pjesmom iz naroda, a strah u kosti utjerat će skupina naziva Gozd Strahov koja će prirediti pravi horor show. Za koga će komentari žirija biti vic, za koga magija, a za koga horor, gledatelji će saznati već ove nedjelje u četvrtoj audicijskoj emisiji Supertalenta!
Pogledaj originalni članak

Supertalent ulazi u četvrti audicijski tjedan koji će bez sumnje biti jednako uzbudljiv kao i prva tri. Žiri je u dosadašnje tri audicijske emisije upoznao i doživio raznolike kandidate i njihove nastupe, a tko i što ih sljedeće čeka saznat će vrlo brzo. Dosad su svoje mjesto u polufinalu osigurali plesni studio Step 'n Jazz, akrobatkinja Alina Hryshkova i pjevač Matija Petrić, a još dva zlatna gumba – Majin i onaj voditeljski – ostala su neiskorištena, pa ostaje za vidjeti hoće li četvrta po redu emisija biti plodno tlo za novi zlatni gumb.

Odmah na početku epizode, dozu humora osigurat će zaljubljenik u adrenalin Sandro Vego kojem je u planu zabaviti gledatelje vicevima, a koliko će oni biti smiješni, procijenit će žiri i publika. Gledatelje će na putovanje u 'mažoret svijet' odvesti Zlatarbistričke mažoretkinje i pokazati im magiju koja se u njemu zbiva, dok će se samouki mađioničar Arkadio, čija se magija krije u njegovim rukama, poigrati s razumom žirija i publike i navesti ih na pitanje „kako je ovo moguće?“.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.