još uzbudljiviji izazovi

Nova sezona emisije "Rat slastičara" na OBN TV – deserti koji osvajaju na prvi zalogaj!

04.10.2024.
u 10:42

Ljubitelji slastica, pripremite se za novu sezonu popularnog kulinarskog showa "Rat slastičara"! Uz neizostavnu dozu napetosti, kreativnosti i slatkih kreacija, emisija se vraća s još uzbudljivijim izazovima i novim kandidatima koji se bore za titulu najboljeg slastičara. Voditeljica ove kulinarske avanture je Ivana Cvijetić, a svaki korak prati stručni žiri koji donosi ključne ocjene. U svakoj epizodi, dva kandidata odmjeravaju svoje slastičarske vještine u pravljenju vrhunskih deserata. Njihov zadatak nije nimalo lak – potrebno je impresionirati ne samo ukusom, već i prezentacijom, jer će stručni žiri ocijeniti svaki detalj. Kreativnost, tehnika i brzina ključni su faktori koji odlučuju ko će odnijeti pobjedu u ovoj slatkoj bitci.

Ova sezona donosi nova iznenađenja i zahtjevnije izazove, pa će gledatelji imati priliku uživati u pravim remek-djelima od tijesta, čokolade, voća i drugih delicija. Tko će uspjeti očarati žiri i ponijeti titulu najboljeg slastičara? Ne propustite novu sezonu "Rat slastičara" i saznajte tko će postati kralj ili kraljica slatkog svijeta! Pratite nas svake nedjelje u 15:20 na OBN TV. Za više informacija i prijave, kontaktirajte broj telefona: +387 61 645 777

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije