Pjevačica otkrila

Jennifer Lopez nakon razvoda: 'Ne žalim ni sekunde, ali zamalo me to uništilo'

Foto: Reuters
Jennifer Lopez nakon razvoda: 'Ne žalim ni sekunde, ali zamalo me to uništilo'
12.10.2024.
u 08:49
- Morate biti dobri sami sa sobom. Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. A onda, ovog ljeta, morala sam reći sama sebi: “Moraš se maknuti i biti sama. Želim sebi dokazati da to mogu - izjavila je Lopez
Pogledaj originalni članak

Mnogi su bili uvjereni kako će u slučaju Jennifer Lopez i Ben Afflecka svjedočiti romansi kakvu viđamo u romantičnim filmovima, ali na kraju nije bilo tako. Ovo ljeto nakon dvije godina braka postalo je jasno da slavni glumac i pjevačica neće opstati u braku, a nedavno je stigla i službena potvrda kada je J Lo na sudu u Los Angelesu predala papire za razvod

Pjevačica je sada dala intervju za Interview magazine u kojem se osvrnula i na ljeto iza nje i priznala je kako je bilo teško, iako ni u jednoj rečenici nije spomenula Bena Afflecka, daje se pročitati kako je mislila na njega i njihov razvod.

- Morate biti dobri sami sa sobom. Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. A onda, ovog ljeta, morala sam reći sama sebi: “Moraš se maknuti i biti sama. Želim sebi dokazati da to mogu - izjavila je u intervju.

Na pitanje žali li zbog boli kroz koju je nedavno prošla Lopez kaže: - Ni sekunde. To ne znači da me nije zamalo uništilo. Skoro da jest. Ali sada mogu reći: “Upravo to mi je trebalo. Hvala ti, Bože. Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo. Trebala sam to naučiti već odavno, ali očito me nešto trebalo gadno udariti po glavi da dođem k sebi i da ne ponavljam greške.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.