Dok se oporavlja...

Kate Middleton oduševila, njezin modni odabir nije ostao nezamijećen

Kate Middleton oduševila, njezin modni odabir nije ostao nezamijećen
03.10.2024.
u 14:10
Pogledaj originalni članak

Dok se princeza Kate Middleton, supruga princa Williama i buduća kraljica, polako oporavlja od vlastite bitke s rakom, pažnju i dalje posvećuje onima koji prolaze kroz slične izazove. Njena humanost i snaga došle su do izražaja tijekom dirljivog susreta s mladom fotografkinjom Liz, 16-godišnjakinjom koja se bori s rijetkim oblikom raka, održanog u dvorcu Windsor.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fotografija Kate u zagrljaju s Liz, zajedno s obiteljskom slikom koja uključuje princa Williama, Liz i njezinu obitelj, podijeljena je na X računu (bivši Twitter) kraljevskog para. U objavi su William i Kate napisali: “Zadovoljstvo nam  je danas se sastati s Liz u Windsoru. Talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala vam što ste s nama podijelili svoje fotografije i priču. W&C.”

Ovaj dirljivi trenutak nije bio samo kraljevska formalnost. Liz je pozvana kako bi fotografirala princa Williama tijekom službene ceremonije, gdje je primao značajnu počast, a sve zahvaljujući njezinoj nevjerojatnoj ljubavi prema fotografiji. Tu je ljubav William otkrio tijekom zaruka u Londonu, kada je čuo za Lizinu priču, uključujući njenu borbu s bolešću. Majka mlade fotografkinje, Vicky Robayna, u razgovoru za BBC rekla je kako je njezina kći, nažalost, dobila prognozu od šest mjeseci do tri godine života, što je dalo ovom susretu dodatnu emotivnu težinu. Nakon svečanog dijela, kraljevski par je privatno sjeo s Liz i njezinom obitelji kako bi čuli više o njezinom putovanju i iskustvu.

Foto:  X @KensingtonRoyal

No, i modni izbori tijekom susreta pokazali su sofisticiranost i eleganciju svih sudionika. Liz je nosila casual, ali elegantnu odjeću – svijetlozeleni džemper uparila je s bijelom majicom i bijelim hlačama, dok je Kate zračila profinjenom jednostavnošću u tamnobordo odijelu.  Odabir je pao na bordo komplet s potpisom Rolanda Moureta, sastavljen od laskavog sakoa zakopčanog jednim gumbom te širokih hlača koje vješto izdužuju siluetu. Za razliku od 2022. godine, kada ga je prilikom posjeta Bostonu nosila s ružičastom košuljom s pussy bow mašnom, sada ga je uskladila minimalističkim krem puloverom.

Ipak, odlučila je stajlingu dati malo luksuzniju notu nadogradnjom raskošnim Cassandra Goad naušnicama te smokey eye šminkom, dok je kosu nosila u prepoznatljivim opuštenim valovima. Princ William je ostao vjeran svojoj vojnoj pozadini, noseći elegantnu mornarsko plavu uniformu, kombiniranu s nebesko plavom košuljom i crnom kravatom. Princeza Kate, koja je nedavno završila kemoterapiju nakon što je početkom godine primila iznenađujuću dijagnozu raka, javno je podijelila svoje iskustvo u emotivnom videu 9. rujna. “Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu, a mi smo morali pronaći način da se snađemo olujnim vodama i nepoznatim putem,” istaknula je Kate u videu, otvoreno govoreći o izazovima s kojima se suočila ona i njezina obitelj.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Unatoč teškom razdoblju kroz koje je prošla, Kate se sada polako vraća u javni život. Najavila je da planira nastaviti raditi na pitanjima koja su joj najvažnija, uključujući podršku oboljelima od raka i rad s mladima. Njezin emotivan susret s Liz simbolizira snagu koju pronalazi u borbi s bolešću i njezinu predanost pomoći drugima u najtežim trenucima.  

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.